Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 4 November 2020

TRY NOT TO LAUGH PART 2 | Wordless Wednesday

TRY NOT TO LAUGH PART 2

Wordless Wednesday | Jom layan cerita lawak santai di bawah. Gelak-gelak tu tengok kiri kanan sama nanti orang ingat 'apa pulak' gelak sorang-sorang hahahaa ^_^






 
 

13 comments:

  1. Rasa yang lawak pasal Timah dan gambar snorkeling.

    ReplyDelete
  2. yang last tu, subhanallah! kalau zieya pun kecut perut tgk gambar tu hahahah

    ReplyDelete
  3. adoi terhibur..hahaha thanks kak share

    ReplyDelete
  4. yg lukisan snorkeling tu :) kah kah kah...
    mesti si cikgu urut dada je bila student dia explain.
    bertuah punyer budak :)

    ReplyDelete
  5. Pening juga jadi pemandu taxi hahaha..

    ReplyDelete
  6. yang nak masuk syurga kena meninggal dulu tu lawak tapi ada betulnya jugak tu.

    ReplyDelete
  7. ok, unlce gelak dalam hati... hehe

    ReplyDelete
  8. Yang last sekali tu..Bikin seram je..hahah

    ReplyDelete
  9. Haha terhibur baca ni.. 😂😂😂

    ReplyDelete
  10. Beranak manual tu paling tak boleh blah hahaha

    ReplyDelete
  11. hahahaha.. tak leh cover gelak..sabar jelah.. baca banyak kali pun tetap nak gelak..

    ReplyDelete
  12. Haha terhibur baca ni.. 😂😂😂

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.