TRY NOT TO LAUGH PART 3 | Wordless Wednesday

by - 00:00:00

TRY NOT TO LAUGH PART 3 | Wordless Wednesday

Jom layan cerita lawak santai di bawah. Gelak-gelak tu tengok kiri kanan sama ya! kalau nak gelak juga tutup mulut hahahaa 😂😂 Kalau dalam rumah takpa boleh guling-guling sekali hahahaa 😁😁


 

 
 

 
 

 
 

You May Also Like

11 Jari Ohsem

  1. Kalau betul masuk rm6000 memang best gilaaa!!!

    Hahah dah cashier tu tanya ada member tak? Tanya la member card ada tak? Hahahha

    Haha terhibur baca ni kak shida!!

    ReplyDelete
  2. Lawak member itu lawak lawak.

    ReplyDelete
  3. hahah betul, mak lagi garang dari cikgu

    ReplyDelete
  4. lawak2 dalam kehidupan harian kita.. tergelak kalau baca

    ReplyDelete
  5. makcik yang nak melintas tu kelakar. adoiii..terhibur membaca.

    ReplyDelete
  6. sesekali kena hiburkan diri dgn melayan cite2 gini

    ReplyDelete
  7. Adooi yg makcik nk lintas tu lawak kak hahahaaa

    ReplyDelete
  8. Okay. memang terhibur teruk haha. sebab mungkin jenis yang mudah terhibur kot haha :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih.