TRY NOT TO LAUGH PART 4 | Wordless Wednesday

by - 12:00:00

 

TRY NOT TO LAUGH PART 4 | Wordless Wednesday
 
 Jom layan cerita lawak santai di bawah. Gelak-gelak tu tengok kiri kanan sama ya! kalau nak gelak juga tutup mulut hahahaa 😂😂 Kalau dalam rumah takpa boleh guling-guling sekali hahahaa 😁😁
 
 







 

You May Also Like

10 Jari Ohsem

  1. Paling kelakar yang dalam rumah siapa paling takut tu. Adoiiiii :)

    ReplyDelete
  2. Amboi, meow tue... marahkan sapa agaknya yea..?😂

    ReplyDelete
  3. hahahah ok num 1 tu lawak sbb dia kenakan polis balik lol

    ReplyDelete
  4. Fuhh banyak isu hangat je tu..tak berani nak gelak. isu sensitip :)

    ReplyDelete
  5. Tanah org mmg la xboleh diwasiatkan hahahaa

    ReplyDelete
  6. Hahha ini yang ika gelak ngekek tu masa baca. Ada ada je dieorang ni. Kreatif.

    ReplyDelete
  7. Hehe terhibur!! Part yang paling penakut dalam rumah tu paling lawak.

    ReplyDelete
  8. Semua lawak. Aiseh macam mana boleh tertinggal baca.

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih.