Adab Bila Berkunjung Ke Rumah Orang | Wordless Wednesday

by - 11:18:00

Adab Bila Berkunjung Ke Rumah Orang | Wordless Wednesday | Bila kita ke rumah orang, ini adalah salah satu ADAB yang wajib kita patuhi selain patuhi SOP yang disediakan oleh MKN, ingat ya 😉

You May Also Like

18 Jari Ohsem

  1. Betul sangat. Apa yang dilihat dirahsiakan.

    ReplyDelete
  2. dlm islam pun mmg dianjurkan begitu..pnuh adab jika ke rumah org..
    tp org skrg ni ssh nak ckp..bnyk yg suka menganyam ketupat..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Setuju yaya! Terima kasih singgah blog shida :)

      Delete
  3. Betul2😁
    Tak perlu kecoh tentang apa ada atau tak ada dalam rumah mereka

    ReplyDelete
  4. kenalah respek tuan rumah.. kita pun kalau org dtg rumah nak macam tu juga kan

    ReplyDelete
  5. Atie failed nak butakkan mata klu rumah tu terlalu semak dan berhabuk huhuhuhu

    ReplyDelete
  6. Kalau buta, nanti terlanggar pulak perabut dalam rumah tu!

    Ops!

    ReplyDelete
  7. betul tak payahlah sampai semua benda nak tgok lol

    ReplyDelete
  8. Betul, istilahnya begitu. setuju sangat bab datang ke rumah orang tu kene jaga adab.

    ReplyDelete
  9. Betul tu.. jaga adab bila ke rumah orang. Tak perlu cerita pun hal yang kita nampak dalam rumah tu

    ReplyDelete
  10. Jangan mengumpat. Hehe kalau puji takpe.

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih.