Blog Berwajah Baru | Dunia Sebenar Shida

by - 07:00:00

Blog Berwajah Baru | Dunia Sebenar Shida | Alhamdulillah, panjat syukur akhirnya..blog shida siap juga dalam 90% di mana header dah pasang, bahagian tab menu bar dah siap, side bar siap juga. Tema warna masih biru, maaaf shida masih kekal dengan biru yang sebelum ini. Tak boleh move on la korang dengan warna biru. Hampir ke semua part shida letak warna biru. Siapa kenal shida memang tahu la betapa shida sukakan biru, dari awal berblog hingga kini shida masih kekalkan warna biru sebagai warna utama blog.

Terima kasih tak terhingga kepada Azhafizah sebab buatkan header baru untuk shida. Kalau nak ikutkan selera memang tinggi bab header ni tapi atas nasihat fiza, header sekarang kena simple-simple je jangan terlalu sarat tapi idea yang fiza create, terjadilah seperti sekarang. Bab idea pula kami tong-tong, senang kata mudah bekerjasama dengan fiza ni, dia follow je apa kehendak kita. Thanks fiza 💋

Template lama pi mana? Haaa template lama shida dah buang jauh-jauh hahaa. Memang tak senang duduk dengan template lama ni. Banyak setting dia yang shida gagal untuk setup huhuu. Akhirnya shida decide juga untuk tukar templated lain. Nak tukar templated pun shida try and error juga sampai puas hati baru masuk kan dalam blog ni. Sekarang ni rasa macam fall in love dengan blog sendiri hahaaaaa boleh tak gitu?? 😆

So apa kata korang dengan template shida yang baru ni? Okay atau tak okay? Loading macam mana? view dari handfone macam mana, mudah baca tak dari segi font. Harap semuanya oklah sebab shida dah surrender nak setting lagi. Lepas ni dah boleh fokus untuk next level, nak blogwalking nak update dengan gembira,itu saja 😊 Terima kasih korang yang hari-hari datang ke blog shida tanpa jemu!

You May Also Like

42 Jari Ohsem

  1. View kut handphone ni nice sangat. Lawa template. Header pun lawa.

    ReplyDelete
  2. Ok dah tulisan pada tajuk tiada tulisan padat. Memang kemas dan ringkas.

    ReplyDelete
  3. header memang menarik...ringkas dan senang mata memandang...memang biru lah....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yg penting sekali Aini senang singgah hari2, terima kasih 😊😊

      Delete
  4. Cantik header, kemas, dan view pun cepat..
    Kalau Shida biru, Sis plak suka purple hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sis Lin suka purple ya..cantik juga purple..tq sis lin 💕

      Delete
  5. Loading ok, cantik blog shida 😊

    ReplyDelete
  6. Cantik shida. Tak serabut. Loading kat phone pun takde masalah, akk ni selalu kt phone je sambil tunggu budak2 ngaji datang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg nampak skg view makin hari byk dgn handfone utk blog saya ni..

      Delete
  7. Assalam.
    Wah dah tukar baru. Kita pun dah tukar baru dan macam nak daptkan khimat Sis Fizah juga untuk buat header. Tq tau... bagi semangat dan information

    ReplyDelete
  8. nice shida.. blog dah cat baru sempena nak masuk tahun baru ye.. biru mmg menawan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lebih kurg begitu la mamapp..amik mood tahun baru la katekan 😁😁

      Delete
  9. Cantik. Kemas. Suka. Yeyyyy ada geng biru.

    ReplyDelete
  10. template ni cantik dah kemas ! sukanyaaa.. yg penting biru tu kekal and tak sakit mata :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehee..mata pembaca tu penting..atie suka..kak shida lg suka hehee 😁😁🥰

      Delete
  11. template cantik..tapi IMHO header tu nmpk mcm serabut sikit..kalau takde lakaran bhg bawah dua2 belah tu, nampak kemas..just my 2 cents...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Untuk header..baik..akan saya perbaiki..tq nohas 🥰😁😉

      Delete
  12. Cantikkkk.. sejuk mata memandang

    ReplyDelete
  13. wah tahniah blog template baharu., ni upah org buat ke free ke buat sendiri? hebatt . . wak pon sukak bluee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih wak lat..
      Templated ni edit sendiri jer..cuma header je upah Azhafizah create kn..sbb mls nk buat sndri hahaaa 🤣🤣

      Delete
  14. Cantik lah baju baru awak Shida.. And the header is most the cute one.. Tahniah..

    ReplyDelete
  15. comel je saye suka saye suka nmpk kemas

    ReplyDelete
  16. setelah sekian lama ya hehehe

    cantik!

    ReplyDelete
  17. Alhamdulillah..lega dengar Shida puas hati dan suka. Terima kasih juga Shida. Semangat baru update blog :)

    ReplyDelete
  18. Simple, kemas, tak padat, laju je loading. Pendek kata niceee!!!

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih.