Dato’ Sri Siti Nurhaliza - Kuasa Cintamu | Lirik Lagu dan Muzik Video

by - 15:00:00

Dato’ Sri Siti Nurhaliza - Kuasa Cintamu | Lirik Lagu dan Muzik Video

Ku mengkhabarkan pada awan
Jangan terus jadikan mendung
Kerna alam ingin cahaya
Untuk terus hidupkan terang
 
Semenjak aku menatapmu
Hilang pandang hatiku galau
Tak pernah lagi lelap tidurku
Tanpamu mengiring pejamku
 
Kehadiranmu
Seperti tak mungkin bisa terjadi
Telah Kau ikhlaskan doaku ini
Dari dulu kumenunggu
 
Dikaulah harapan
Satunya yang tak dapat kugambarkan
Ternyata ini membuatku jatuh
Jatuh cinta.. Jatuh cinta lagi
 
Hebatnya kuasa cintamu
Engkau mendengar rayuanku
Telah kau kirim cinta ini
Kubahgia kini kau di sisi
 
Kehadiranmu seperti
Tak mungkin bisa terjadi
Telah kau ikhlaskan doaku ini
Dari dulu (dari dulu) kumenunggu, woo
 
Dikaulah harapan
Satunya yang tak dapat kugambarkan
Ternyata ini membuatku…  
 

 

You May Also Like

7 Jari Ohsem

  1. Lagu dct ni kalau tak sedap pun tp hari hari main kat radio...lama2 jadi sedap.

    ReplyDelete
  2. lagu tokti ni sentiasa mesra telinga kan :)

    ReplyDelete
  3. Lagu utk Aafiyah ni...kan kak :)

    ReplyDelete
  4. ni baru first time atie tgk hehehe

    ReplyDelete
  5. Anak-anak pun kenal suara Tokti bila lagunya berkumandang. Kami nikah hari sama.

    ReplyDelete
  6. Lagu best. Suka tengok muzik video TokTi ni

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih.