Digital Arts Giveaway

by - 11:04:00

Digital Arts Giveaway | Macam menarik anjuran giveaway dari cuya ni. Shida dapat jemputan semalam dari cuya untuk join Giveaway ini. Memandangkan hari ini shida sebenarnya nak menghabiskan kerja-kerja office yang tertangguh ni (kan dah kata WFH laaa sangat kan) Jadi untuk hari ini misi menyiapkan kerja office sebelum masuk ke pejabat semula pada 7hb nanti, itu pun jika PKPB tak bersambung di Perak. Jika tak bersambung lega sangat, sebab shida lebih suka buat kerja di meja kerusi kat office tu dah terbiasa! Management saja yang beroperasi, kelas 18hb baru mula. Bertabah lah duduk sorang-sorang dalam bangunan besar hahaaa 😅😅

Syarat bagi shida mudah, shida dah pun follow ke lima lima media sosial cuya (boleh dapat lima kali cabutan yeah!) So bagi korang yang nak join giveaway ini boleh klik banner di atas telah shida pautkan link terus ke entri giveaway. Hadiah? ya! ada 3 kategori dan setiap kategori akan memiliki hasil lukisan digital art dari cuya. Sebenarnya cuya nak mengcungkil lagi bakat art digital beliau, orang kata makin diasah makin pro maka jom kita support cuya. Giveaway akan tamat pada 5 Januari 2021 iaitu sesuai sangat dengan jatuhnya pada Hari Jadi Shida 😊😊

Jap-jap selain tu, jika korang berminat untuk menempah!

Anda suka sekiranya gambar anda dilukis dan menjadi digital?
Tak tahu mana nak cari orang untuk lukis?
Nah...Jom order dengan cik Cuya kita.
Harga serendah RM6 sahaja untuk seorang!

 

Semoga Berjaya Semua! 😎

You May Also Like

18 Jari Ohsem

  1. Wah rekaan digital. Semoga berjaya.

    ReplyDelete
  2. Selamat bergiveaway Shida. Semoga ada rezeki menang giveaway penganjur :)

    ReplyDelete
  3. PKPB bersambung maka sambung lagi Cik TK sesi WFH... Time ada WIO (bila ada task kena buat kat office) masuk office rasa best!

    Btw, good luck!! All the best!

    ReplyDelete
  4. Selamat bersegmen.. datang dari segmen yang sama☺️... BTW dah follow #4986, salam perkenalan dari saya 🙋‍♀️

    ReplyDelete
  5. all the best too..dari segmen yg sama juga

    ReplyDelete
  6. goodluck, datang dari segmen yang sama :)

    https://www.ibucida.com/2020/12/digital-arts-giveaway.html

    ReplyDelete
  7. Keputusan dah keluar! jom kita check siapa yang kenaaaaa

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2021/01/keputusan-pemenang-digital-arts-giveaway.html

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih.