Geng Kuat Komen - November 2020

by - 06:00:00

Geng Kuat Komen - November 2020 | Assalammualaikum korang dan Selamat Pagi, yes! shida update time pagi hari ni seusai solat subuh. Entah hari ni tak dapat nak lena pula lepas solat. So sambil-sambil update kita mesin dulu baju-baju siap boleh terus jemur. Ini lah rutin harian kerja-kerja rumah tangga shida sejak-sejak WFH, rasanya takde makna WFH hahaa banyak buat kerja lain-lain je 😂😂

Alhamdulillah harini dah masuk hari ke 3 untuk bulan disember ini. Jadi seperti biasalah rutin blog, mengira jumlah Geng Kuat Komen bulanan, ada kata kuat membawang eh! tidaaakkkkk lah! kami balas-balas komen biasa-biasa je tak gosip apa pun. Biasanya pembaca shida komen apa yang shida kongsikan dengan mereka, tentang drama ke, hal peribadi ke, isu semasa ke, takde la nak bergosip cari dosa free kan heeheeee 😁


Bagi yang tersenarai mohon email details korang kepada shida, yang dah pernah bagi tu tak perlu ya, shida masih simpan. Email : admin@duniashida.com

Terima kasih sekali lagi bagi nama-nama blogger yang naik dalam carta TOP 10 Geng Kuat Komen ni. Bukan apa shida rasa bangga ada sahabat blogger macam mereka, rajin, supportive, friendly, baik hati dan macam-macam lagi. Rata-rata nama mereka pun turut ada dalam carta komen blog orang lain. Nampak sangatkan mereka rajin dan supportive. Terima kasih tau korang, blogger yang tidak tersenarai tapi rajin juga memberi komen dalam blog ni pun shida ucapkan terima kasih! sayang semua 💋

Untuk kali ini shida nak beri sedikit hadiah kecil kepada TOP 10 GKK NOV  & TOP 10 GKK DIS sebagai penutup bagi tahun 2020. Jadi bagi korang yang inginkan hadiah kecil ini boleh lah komen-komen blog shida sehingga tersenarai dalam TOP10 GKK Bulanan blog shida, so tinggal bulan ini saja untuk korang masuk dalam list out top 10 ya! 😉 Dan satu perkara lagi shida juga akan memberi satu lagi hadiah khas kepada Blogger Pilihan 2020 blog shida ini. Penilaian juga melalui komen dan shida akan buat announcement pada bulan Jan 2021 nanti. Apa-apa pun terima kasih kepada korang yang tak putus-putus datang ke blog shida serba biru ini 😊


You May Also Like

46 Jari Ohsem

  1. Eh saya termasuk ke? Alhamdulillah ada kesempatan dan peluang. Kadang-kadang ada mood komen banyak-banyak. Kadang-kadang tiada mood sebab kena jadi robot.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul NA :) terima kasih NA sudi singgah2 ke blog saya ni :)

      Delete
  2. idola ni syida.. selalu bg kredit kpd geng kuat komen... tahniah syida.. happy for u

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Kak Mim..dulu masa shida aktif 4 5 tahun yg lepas..rajin buat GA sedekah berkongsi rezeki,seronok tau :)

      Delete
  3. Assalam,

    Bagusnya ada gifts utk Geng kuat komen . hehehe. Tahniah semua. salam perkenalan dari Kak Ajwa... eh Mama pun boleh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam kak Ajwa.. Terima kasih bertandang :)
      salam kenal dr saya juga :)

      Delete
  4. Replies
    1. Hehehee..kemon kak Azimah..caaiiyookk ade masa lg :)

      Delete
  5. Tersenarai lagi saya.. hihi alhamdulillah, semoga murah rezeki Shida 🤗

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, terima kasih syaz sudi jd kawan saya <3

      Delete
  6. dah lama ammi tak BW..
    (btw panggil ammi je shida. takyah panggil kak ammi. Ammi tu maksudnya mcm mama, ibu, umi). Anak-anak mmg panggil ammi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah biasa pgil Ammi je..tiba2 tertambah kak pulak hahahaa ^_^

      Delete
  7. waaaa i see my name there ! hehehe ..atie emailed kak shida something :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baik :) dah baca TQ Atie..being my friend here :) <3

      Delete
  8. tahniah semua.. depa ni memang rajin2 belaka..

    ReplyDelete
  9. Wahhh tak sangka pula Kak termasuk dalam geng kuat komen bulan Nov 2020 blog Shida.
    Terima kasih Shida.
    Kak seronok dapat berkenalan dengan Shida dan baca blog Shida.
    InsyaAllah nanti Kak email Shida nak kena dapatkan address dahulu dari adik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima Akak sudi datang bertandang baca entri2 shida update ni haa..
      Shida juga seronokdpt kenal akak :) lg2 tahu akak ex seratas hahaa
      Baik apa2 email ya! tq akak :) <3

      Delete
  10. Tak terkejar akak ni komen banyak... taniah buat yg tersenarai

    ReplyDelete
    Replies
    1. Inshaa Allah kak dana ade rezeki yg lain menanti :)
      Terima kasih juga kak dana sudi dtg selalu jenguk shida dlm blog ni :)

      Delete
  11. Depa semua hebat-hebat belaka.. Terbaik.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul..tp xkurg NAim hebat juga :) TQ naim sudi dtg blog kak shida :)

      Delete
  12. Tak terkejar akak ni komen banyak... taniah buat yg tersenarai .

    ReplyDelete
  13. Tahniah... Banyak nama yg uncle biasa tengok!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebab tu shida kata depa Geng uncle hehee..hebat depa :)
      Thanks juga pada uncle..sudi dtg blog shida ni :)

      Delete
  14. tahniah semua tu..mereka semua memang rajin!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul kak :)
      terima kasih sudi singgah blog shida ni :)

      Delete
  15. terima kasih kerana singgah baca blog saya. rajin shida buat top list bagi pengomen ya. masa era kebangkita blog dulu memang ramai juga blogger yang buat sebegini. meriah...

    izin saya letakkan link blog shida ke bl;oglist saya atas tanda penghargaan shida pernah lalu ke laman blog saya. terima kasih ya...

    insyaAllah, senang senang saya ziarah shida.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama-sama pakcik im..nanti kirim salah pada ibu suri ya :)
      moga sihat sejahtera kedua-duanya :)

      Terima kasih pakcik im :)

      Delete
  16. wah tahniah kepada semua geng kuat komen :)

    ReplyDelete
  17. Wow...tahniah buat semua tu...semoga Shida dimurahkan rezeki selalu...akak ni x consistent nak tinggalkan komen sebab kebusyan bekerja

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama la kak SA..shida pn kdg2 ter miss juga,
      terima kasih kak SA..sudi singgah dan komen blog shida ni :)

      Delete
  18. Tahniah kepada semua yang tersenarai..😊

    ReplyDelete
  19. Tahniah untuk semua geng kuat komen Blog Shida :)

    ReplyDelete
  20. Wah Cik TK nampak nama Cik TK!! Tahniah kepada semua yang tersenarai!! Semoga murah rezeki kak shida!

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih.