Rombongan Keluarga Ke Ipoh | Raikan Majlis Pernikahan

by - 11:00:00

Rombongan Keluarga Ke Ipoh | Raikan Majlis Pernikahan | Entri pagi ni adalah entri auto publish tau, shida sekarang berada di Ipoh untuk menghadiri Majlis Nikah adik ipar shida. Mereka nikah di Pejabat Agama Ipoh jam 11.30 pagi, so kami sekeluarga hanya menunggu di car park sahaja. Lagi pun tak boleh ramai-ramai berada di ruangan pernikahan, cuma perlu ada ibu dan bapa serta pengantin.

Setelah selesai nanti kami akan terus bergerak ke rumah pengantin perempuan untuk sedikit jamuan. Jamuan pun diadakan untuk kedua-dua belah keluarga pihak pengantin lelaki dan perempuan sahaja. Okay korang jumpa untuk next update nanti, jika berkesempatan malam shida blogwalking ke blog korang ya! Happy Holiday gais! 😍

 

You May Also Like

11 Jari Ohsem

  1. congratulations ~~~~!!!! lama tak makan nasi kenduri ni!

    ReplyDelete
  2. Makan kenduri.
    Saya pun tiada aral ada kenduri pertunangan sepupu.

    ReplyDelete
  3. Kenduri kahwin era pkp, suatu kenangan yg akan diingati pada masa akan dtg terutama anak cucu nanti

    ReplyDelete
  4. Tahniah!! Semoga perkahwinan diberkati dan kekal sehingga ke syurga.

    ReplyDelete
  5. semoga dipermudahkan semuanya

    ReplyDelete
  6. lain kali kenduri kt ipoh ajak sha... aahhaha.. degil..org dh kata xleh ramai kan

    ReplyDelete
  7. Semoga segala urusan dipermudahkan. Tahniah buat pengantin adik ipar Shida. sedapnya makan nasi minyak tu :)

    ReplyDelete
  8. Selamat pengantin baru untuk adik ipar kak shida!!

    ReplyDelete
  9. lain majlis semasa PKP ini kan Shida..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih.