SEGMEN PENCARIAN BLOGLIST LETOPSS BY EZA BOOM BOOM

by - 23:19:00

SEGMEN PENCARIAN BLOGLIST LETOPSS BY EZA BOOM BOOM | Jom jom korang join segmen dari Blogger Eza Boom Boom haaaa menarik betul namanya 😁 Sebenarnya thanks to Eza sudi dan selalu singgah blog shida ni. Alhamdulillah harini berpeluang singgah dan ziarah blog eza. Rupanya shida dah follow blog eza, mungkin pernah singgah sebelum-sebelum ni, lupa dah bila 😆
 

Untuk soalan No.4 REASON shida nak masuk dalam bloglist eza ni tak lain tak bukan sebab eza blogger yang rajin dan aktif berbloging so sangat beruntung jika dapat masuk dalam bloglist eza, dalam boleh menambah trafik harian boleh juga saling bertukar pendapat dalam komen 😊

Selain tu gais! Eza juga akan memberi hadiah kepada enam blogger yang memenuhi kriteria yang diinginkan. Hadiah juga sangat lumayan bagi shida iaitu wang tunai kepada 3 pemenang Kategori : Entri Yang Positif & Kreatif dan juga 3 buah Planner Book 2021 Kategori : Lucky Participants. Bertuah sangat jika dapat di antara 2 hadiah ni kan. So semoga berjaya kepada semua yang join segmen ini.

 Nak Join Boleh Klik Banner Atas Ya!

You May Also Like

15 Jari Ohsem

  1. Hi Shida, terima kasih sudi join segmen Eza tau. Truly appreciate! Happy blogging dan ceria-ceria selalu :). Ada kelapangan, Shida boleh semak dekat entry senarai peserta segmen yang Eza update setiap hari.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Okay eza..Inshaa Allah xde pape malam karang shida blogwalking senarai peserta yg lain..Tq sebab anjurkan aktiviti dihujung ketandusan idea nk update entry hahaaa ^_^

      Delete
  2. Ada 2 kategori. Harap Shida menang.

    ReplyDelete
  3. Selamat bersegmen kak..good luck k!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Yanie..sudi singgah..rajin betol baca entri akak ^_^

      Delete
  4. Selamat Bersegmen.
    Ya Eza rajin blog walking.

    ReplyDelete
  5. Good luck shida 💪🏻💪🏻

    ReplyDelete
  6. Selamat bersegmen Shida. semoga berjaya masuk bloglist

    ReplyDelete
  7. Good luck kak shida!! All the best!!

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih.