Lirik Lagu Mimpi - Haqiem Rusli (OST Bidadari Salju)

by - 12:00:00

Lirik Lagu Mimpi - Haqiem Rusli (OST Bidadari Salju)

Jika kita hayati lirik lagu mimpi nyanyian Haqiem Rusli ni sangat-sangat tersentuh hati. Shida kadang-kadang saja duduk ke buat kerja rumah ke mesti akan nyanyi lagu ni secara tiba-tiba. Lirik pun bersahaja dengan ayat yang mudah nak hafal. Lagi-lagi dengar dengan suara lunak si haqiem rusli ni lagi sampai ke hati 😊

 

HAQIEM RUSLI - MIMPI

Disaat aku pejamkan mata
Ku cuba bayangkan raut wajahmu
Doaku agar kau hadir di dalam mimpi
Menemani aku
Mimpi yang indah kau bersamaku
Mimpi yang ngeri kau bersama dengannya
Dan jangan dikau hampiri dia
Dia pasti membawa kau pergi

Dia…  Dia…  Mengapa dia…

Semalam aku diburu mimpi
Mimpi ngeri yang menghiris hatiku
Tapu ku tahu jauh dalam sudut hatimu
Kau takkan tinggalkan ku

Mimpi yang indah kau bersamaku
Mimpi yang ngeri kau bersama dengannya
Dan jangan dikau hampiri dia
Dia pasti membawa kau pergi
Oh ku dibuai mimpi yang indah
Dan juga mimpi ngeri

Mimpi yang indah kau bersamaku
Mimpi yang ngeri kau bersama dengannya
Dan jangan dikau hampiri dia
Dia pasti membawa kau pergi

Dia…  Mengapa dia…
Dia…  Mengapa…  Mengapa dia…
 


 

You May Also Like

17 Jari Ohsem

  1. Best lagu ni :_

    Terima kasih kerana sudi singgah dan komen di blog ejulz. :)

    https://ejulz.blogspot.com/2021/01/senarai-pengomen-tegar-dis-2020.html

    ReplyDelete
  2. Lagu anak muda sekarang nie... boleh lah buat halwa telinga. Sedap juga dengarnya

    ReplyDelete
  3. Jemput join GA saya untuk menang wallet free original brand F.timber & Nichi :) http://www.aimisyahirah.com/2021/01/wallet-giveaway-by-misya-2021.html

    ReplyDelete
  4. Lagu ni memang kena dengan drama bidadari salju ni. Suara dan lirik selari sedap dia.

    ReplyDelete
  5. Saya suka lagu ni. Kena sangat dengan suara Hakim tu.

    ReplyDelete
  6. Liriknya sedap jugak... walaupun simple

    ReplyDelete
  7. kalau lagu haqiem rusli mmg tak mengecewakan :-)

    ReplyDelete
  8. baru tengok MV lagu tu.. da rasa macam storyline citer korea dah.. buli2 kat sek besar2 nanti fall in love ngeeee..

    ReplyDelete
  9. HR rusli nyanyi lagu apa pun best sgt

    ReplyDelete
  10. kerap dgr sebab dok tonton drama nyer kan :)
    nice.

    ReplyDelete
  11. Nanti dengar line internet ni buffering ja aduyaii 😭

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih.