Dunia sebenar Shida: Exchange Banner Blog Dunia sebenar Shida

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Exchange Banner Blog Dunia sebenar Shida




Exchange Banner Blog Dunia sebenar Shida


copy kod bawah ni ok :)





8 Jari Ohsem:

Husna Humairah said...

saya dah share banner kak Shida kat sni -> http://milikhusnahumairah.blogspot.com/p/banner-others.html

share banner saya gak k? :D

aisyah humaira' said...

niera dah letak banner shida, jom tukar2 :)

Noraqilah Johari said...

saye dh letak banner awk kat sini :)
http://noraqilahjohari.blogspot.com/p/exchange.html

Ruqaiyah Amanina said...

shida. jom exchange banner. sy da letak banner shida dah :) http://greenhousera.blogspot.com/p/exchange.html

MayaSari said...

Saya dah letak banner anda di page saya kat EX Banner http://proffads.com

Zieyzie Ilisha said...

saya nak juga masuk dlam page banner ni...saya dah letak dah baner awak di http://zieyarilanakilisha.blogspot.com/p/blog-page.html

pesonaindah hantaran said...

Saya nak cuba letakkan banner juga..macamana ye...dan saya pun nak juga buat exchange banner mcm ni...senang, boleh bagi kawan2x exchange link...

Laman web: Http://www.pesonaindahhantaran.com

Phat said...

shida phat exchange banner ngan kamu ya